Partners

Vol trots kunnen wij melden dat BV Betonindustrie samenwerkingsverbanden heeft met toonaangevende fabrikanten zoals BS Technik, Dehn en SBI/Burndy die net als BV Betonindustrie hetzelfde doel nastreven, namelijk kwaliteit.

 


BS Technic is een Duitse leverancier op het gebied van met name kunststofproducten voor aardings- en bliksembeveiligingssytemen. U moet hierbij denken aan plaksteunen, dakblokken, duplohouders voor band en/of draad, panhaken, onderschijfijzers, dakdoorvoeren, ect. De lange historie van BS Technic gaat helemaal terug naar de begin jaren zestig waar BS Technic specifiek voor de Nederlandse markt in opdracht van de PTT de trapezium vormige dakblokken voor bliksemdraad Ø 8mm heeft ontwikkeld. Tot op de dag van vandaag worden deze dakblokken nog steeds veelvuldig gebruikt. BS Technic is met deze productgroep wellicht het meest gekopieërd maar echter niet ten aanzien van de kwaliteit en levensduur. Wilt u er zeker van zijn dat er originele producten worden toegepast ?
Op de producten van BS Technic staat altijd hun markering!
BS Technic en BV Betonindustrie, kwaliteit zoekt kwaliteit! Slim bekeken.

 

 

DEHN jpg logo

DEHN is in Europa marktleider op het gebied van het ontwikkelen, maken en leveren van producten specifiek voor aardings- en bliksembeveiligingsinstallaties. Met hun meer dan 100 jarig bestaan en al hun opgedane kennis zijn wij er trots op dat DEHN, BV Betonindustrie als een serieuze partner ziet voor de Nederlandse markt. Kwaliteit zoekt kwaliteit! Voor het pakket overspanningsafleiders werken wij in Nederland nauw samen met de firma DEHN NL. Door gebruik te maken van de aanwezige kennis bij DEHN NL kunnen wij u ook adviseren aangaande welke overspanningsafleiders voor u toepassingen benodigd zijn. Voor de externe bliksembeveiliging producten van DEHN kunt u denken aan opvangers , aluminium bliksemdraad, staal verzinkt band/draad met alle bijbehorende koppel/aftakklemmen. Ook voor aardingsinstallaties hebben ze een breed assortiment staal verzinkt band/draad met bijbehorende klemmen, aardstaven en potentiaalvereffeningsklemmen. Daar de meeste producten van Dehn getest zijn conform de meest recente normen (NEN EN 62561-1) alsmede de kwaliteit van de producten en hun leverbetrouwbaarheid maakt DEHN een zeer betrouwbare partner.SBI connectors en Burndy hebben een gezamelijke historie onder de naam BURNDY. Waar BUNRNDY in de USA nog steeds onder de naam BURNDY bekend is de Europese tak van BURNDY overgegaan in de SBI groep. Burndy is één van de grondleggers van het ontstaan van een persverbindingssysteem. Inmiddels worden er wereldwijd in bijvoorbeeld aardingssystemen bijna niets anders dan persverbindingssystemen toegepast. Gezien de jarenlange ervaringen en de vele testen die de producten hebben ondergaan kunnen we stellen dat SBI/Burndy de oplossing zal bieden voor uw kabelverbinding en aansluiting.

Naar onze producten

© 2016 BV Betonindustrie Elshout Alle rechten gereserveerd.